Voluntari

De ce să fii voluntar?
          Pentru că voluntariatul îți poate oferi nenumărate oportunități, în timp ce tu oferi la schimb o mică părticică din timpul tău și bunătate. În primul rând este modul prin care îi poți ajuta pe cei din jur fiind astfel cu un pas mai aproape de lumea mai bună, pe care ne-o dorim cu toții. Mai apoi voluntariatul reprezintă poarta către dezvoltarea proprie, fie din punct de vedere al carierei ca și viitor profesionist în domeniul farmaceutic, fie pe plan personal și social.

Cum poți deveni voluntar?
          La începutul fiecărui an universitar OSF Craiova desfășoară campania de recrutare în urma căreia poți deveni voluntar completând formularul de înscriere oferit de noi și achitând ulterior taxa de membru în valoare de 15 RON pe an. După ce partea de documente este finalizată vei fi oficial un omuleț verde, vei fi adăugat în comunitatea de voluntari și ești gata de participarea la proiectele marca OSF.

          Dacă ai ratat perioada de recrutare, dar ai auzit de activitatea noastră și vrei să devi un omuleț verde, ne poți scrie de ce vrei să devi voluntar printr-un mail pe adresele: contact.osfcraiova@gmail.com și secretar.osfcraiova@gmail.com.

Te așteptăm alături de echipa noastră!