Pachete

⇨Participanți externi fără lucrare științifică 350 RON

⇨ Participanți externi cu lucrare științifică 310 RON

Pachetele participanților externi includ: cazarea 3 nopți, 3 mese/zi, Festivitatea de Deschidere, participarea la programul educațional și social, coffee break, Seara de Gală, geantă de congres.

⇨ Participanți interni fără lucrare științifică 160 RON

⇨ Participanți interni cu lucrare științifică 120 RON

Pachetele participanților interni includ: Festivitatea de Deschidere, participarea la programul educațional și social, coffee break, Seara de Gală, geantă de congres.

⇨ PACHET DELEGAŢI OFICIALI şi Echipa FASFR 250 RON

Pachetele delegaților oficiali și a echipei FASFR includ participarea la programul educaţional şi social al galei, Seara de Deschidere, seara de gală, 3 nopţi de cazare, 3 mese/zi, coffee break, geantă congresului.

⇨ Alumni FASFR 400 RON

Pachetele includ: cazarea 3 nopți și 3 mese/zi (în cazul în care sunt din afara orașului Tîrgu Mureș) Festivitatea de Deschidere, participarea la programul educațional și social, coffee break, Seara de Gală, geantă de congres.

⇨ Farmaciști 450 RON

Pachetele farmaciștilor includ: cazarea 3 nopți și 3 mese/zi (în cazul în care sunt din afara orașului Tîrgu Mureș) Festivitatea de Deschidere, participarea la programul educațional și social, coffee break, Seara de Gală, geantă de congres.

Vă așteptăm cu drag la Tîrgu Mureș!