Congresul National al Studentilor Farmacisti 2018

29214095_1709706462470126_5108146794320101376_n

Anul 2018 readuce Congresul Național al Studenților Farmaciști din România în capitala Moldovei. Societatea Studenţilor Farmacişti Iaşi are privilegiul de a organiza cea de-a XVI-a Ediţie a Congresului, la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” Iaşi.

Pentru că formarea și dezvoltarea multilaterală a studenților farmaciști spre viitorii specialiști în domeniul farmaceutic este primordială, tema aleasă pentru acestă ediție a Congresului este “Cercetarea – Dezvoltarea – Inovarea Medicamentului – Quo Vadis?”. Aceasta aduce în prim-plan parcursul medicamentului de la descoperirea unei molecule cu potențial inovator spre concretizarea și impactul pozitiv asupra populației.

Tema aleasă urmărește patru direcții esențiale pentru studentul farmacist: actualitate, necesitate, dezvoltare și continuitate. Astfel, se vor trata subiecte de actualitate, oferind informații care se pliază atât pe necesitățile populației, cât și pe cele ale specialiștilor. Așadar, urmărim abordarea unor subiecte care oferă informații referitoare la ultimele progrese în domeniu, viitorul farmacist fiind astfel informat pentru a putea fi capabil să ofere garanția unui serviciu farmaceutic adecvat.