Uncategorized

OSF Craiova a început anul universitar 2014-2015 în forţă

Posted On octombrie 19, 2014 at 4:04 pm by / No Comments

Ziua deschiderii a reprezentat cadrul perfect pentru a cunoaşte noii studenţi, a le prezenta activitatea noastră şi a îi ajuta să facă primii paşi în viaţa universitară.

OSF Craiova a fost alături la Aula Magna, cât şi în cadrul mai restrâns al Facultăţii de Farmacie, unde domnul decan Johny Neamţu, alături de cadrele didactice universitare, le-au urat bobocilor bun venit şi le-au vorbit despre ce înseamnă să fii student al acestei facultăţi dificile, dar deosebit de frumoase, prin prisma mediului academic şi a domeniilor ştiinţifice studiate.

După discursul domnului decan, studenţii au avut parte de o prezentare a organizaţiei susţinută de Oana Camelia Mic – preşedinte, alături de membrii echipei de conducere a mandatului curent, şi de un tur al facultăţii cu scopul familiarizării cu sălile de curs, laboratoarele, biblioteca şi sala de lectură.

Discuţiile au pornit de la statutul şi activitatea generală a organizaţiei, urmând ca la şedinţa pentru boboci din 7 octombrie să se întindă la fiecare departament în parte, prezentate de coordonatori. Aceştia au răspuns la toate întrebările survenite şi au ghidat bobocii în procedura de înscriere în OSF Craiova.

Seara s-a încheiat cu 18 noi membri, iar până în prezent, numărul lor a crescut la 30 şi sperăm să mai crească, înscrierea fiind încă posibilă – pentru detalii, accesaţi pagina Recrutare.

deschidere1_n deschidere2dejpg